Hiidlest kooreta kartulite ja kastme, basiiliku ja sidrunikoorega

Hiidlest kooreta kartulite ja kastme, basiiliku ja sidrunikoorega

Portsjonite arv 6
Valmistamise aeg 25
Ahi
Pott
Mikrolaineahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

2 pakendit kooreta kartuleid
1 sibul
paar tüümianivart
500 g hiidlesta
1 küüslauguküüs
60 g võid
2 supilusikatäit jahu
1 klaasi piima
1 sidrun
sool, pipar
paar mitmeviljaleiva viilu
või määrimiseks

1. Hakkige sibul ja klaasistage see nõrgal tulel, lisades võid ja tüümianvarre.
2. Lisage aeglaselt jahu, piima ja ärge katkestage segamist kuni kreemise ja paksu konsistentsi saavutamiseni.
3. Võtke pann tulelt, lisage kala ja kartulid.
4. Segage kergelt kastmega, maitsestage soola ja pipraga.
5. Keetke kaane all keskmisel tulel umbes 5 minutit, lisage hakitud küüslauk, sidrunikoor ja -mahl.
6. Määrige leib võiga ja pruunistage grilli all.

Hea nõu:
Serveeri kuumalt.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused