Kartulid koorega, suitsuheeringa, roheliste ubade, küüslaugu, mündi ja hapukoorega

Kartulid koorega, suitsuheeringa, roheliste ubade, küüslaugu, mündi ja hapukoorega

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 15
Ahi
Pott
Mikrolaineahi
Pann
Gluteenivaba

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

2 pakendit Aviko MINI POTATOES SKIN ON
300 g värsket rohelist uba
1 küüslauguküüs
20 kapparit
2 Maatjese heeringafileed
värske münt ja petersellipealne
oliiviõli extra virgin
sidrunimahl
sool, pipar
2 supilusikatäit koort

1. Eemaldage ubadelt otsad ja peske neid külmas vees.
2. Seejärel keeda neid soolatud vees – ärge unustage, et oad peavad olema kergelt al dente.
3. Peske kartulid vastavalt pakendil toodud juhendile, jahutage ja pange salatikaussi koos ubade, kapparite ja peenelt tükeldatud heeringaga.

Valmistage kaste:
1. Valage purki oliiviõli, kooritud ja hakitud küüslauk, poole sidruni mahl – või kui eelistate, äädikas, lisage sool, pipar ja värske petersellipealne.
2. Keerake purk kinni ja loksutage hoolikalt kuni emulsiooni moodustumiseni.
3. Valage aedviljadele rikkalikult emulsiooni ja puistake enne serveerimist sellele hakitud petersellirohelist.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused