Tilliga kartulid vorstiga, hapukoorepõhise kastmega koos sidruni ja karulauguga

Tilliga kartulid vorstiga, hapukoorepõhise kastmega koos sidruni ja karulauguga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 25
Ahi
Pott
Mikrolaineahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

1 pakend Aviko tilliga kartuleid
800 g valget vorsti
3 supilusikatäis riivsaia
2 rosmariinivart
sool, pipar, küüslauk
karulauk

Retsepti

1. Torkige valge vorst kahvliga läbi ja kuumutage paar minutit keevas vees.
2. Jahutage ja lõigake viiludeks.
3. Segage kõik koostisosad kausis: vorstilõigud, tilliga kartulid, hakitud küüslaugu, riivsaia ja rosmariini – maitsestage vastavalt soovile veidikese soolaga.
4. Seejärel pange suurde kuumakindlasse nõusse.
5. Küpsetage praeahjus termoringlusega 20 minutit temperatuuril 200°C.
6. Viis minutit enne küpsetamise lõppu lülitage sisse grillirežiim ja küpsetage toit kuldseks.

Kaste:
1. Hakkige karulauk peeneks.
2. Segage koore, sidrunimahla ja soolaga.

Hea nõu:
Serveerige kaste jahutatuna!

Sanitex OÜ