Tilliga kartulite ja hapukoore ja tillipõhises kastmes suitsulõhega täidetud prantsuse tainast taskud

Tilliga kartulite ja hapukoore ja tillipõhises kastmes suitsulõhega täidetud prantsuse tainast taskud

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 25
Ahi
Pott
Mikrolaineahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

1 pakend Aviko tilliga kartuleid
1 prantsuse taina rull
4 suitsulõhe viilu
50 g koorejuustu
must pipar
sidrunikoor
petersellilehed
määrimiseks: 1 muna
kaunistuseks: mooniseemned

Täidis:
1. Lõigake lõhe ja pange kaussi.
2. Lisage koorejuust, värskelt jahvatatud must pipar, hakitud petersellilehed ja sidrunikoor.
3. Segage ja jätke seisma.
4. Keetke kartulid vastavalt pakendil toodud retseptile.
5. Keerake tainas rullist lahti ja lõigake 12 võrdseks ruuduks.
6. Pange iga tainaportsjoni keskele 1 teelusikatäis täidist ja 1 kartul.
7. Sulgege tasku, surudes servadele kahvliga.
8. Määrige taskut lahtiklopitud munaga ja puistage peale mooniseemneid.
9. Küpsetage taskuid kuumutatud praeahjus temperatuuril 200°C 15-20 minutit.

Kaste:
Segage koor tilli, küüslauguga ning lisage pipar ja teelusikatäis sidruniahla.

Hea nõu:
Kui kaste on liiga paks, lisage pisut piima.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused