Jahutatud kartulid – uudis!

Jahutatud kartulid – uudis!

21.11.2019

Esitleme Teile hea meelega Aviko uut tooteseeriat – jahutatud kartuleid kolmes erinevas variandis: koorega, kooreta ning kooreta ja tilliga. Rõõm on seda suurem, et Aviko pakub tarbijatele esmakordselt tooteid, mis ei ole külmutatud toodete kategooriast.

Miks valida Aviko jahutatud kartulid?

TERVISLIK VALIK
Jahutatud kartulid ei ole ole töödeldud. Tootmisprotessis pakitakse Aviko kartulid pärast hoolikat pesemist (kooritud kartulite puhul ka pärast koorimist) soolveega vaakumpakendisse ja pastöriseeritakse, seejärel jahutatakse. See võimaldab väärtuslike vitamiinide ja mineraalainete säilitamist. Toodangus kasutatud kartuleid hoiustatakse maksimaalselt looduslikes tingimustes, kasutamata ühtegi keemilist taimekaitsevahendit ning kõik kasvatused, kust nad on pärit, on ökoloogiliselt puhtad ja neil on GLOBAL G.A.P. sertifikaat.

MUGAVUS JA AJASÄÄST
Meie kartulid on tarbimiseks valmis kohe pärast pakendist lahtipakkimist. Nad on ideaalseks lisandiks kodustele salatitele – ei nõua koorimist, keetmist ega jahutamist, piisab vaid väiksemateks tükkideks lõikamisest. Pärast kuumutamist ja maitsestamist on nad ka tervislikuks ja maitsvaks ning kiirelt valmistatavaks lisandiks soojade roogade juurde. Peale selle tagavad mugavad pakendid ja isegi kuni kolme kuuni külmkapis säilitamise võimalus, et  nad on alati käepärast.

Kutsume lauda!

Vaata ka