

AVIKO Sweet potato fries krevettide ja mango-granadilli-tšillisalsaga









KOOSTISOSAD:
200 g AVIKO maguskartuleid
Mango:
1 värske mango (väikesteks kuubikuteks lõigatud viljaliha)
1 granadilli viljaliha
1/2 peeneks hakitud punane sibul
peotäis värsket koriandrit (peeneks hakitud)
1/2 kurk (väikeste kuubikutena)
1 punane tšillipipar (peeneks hakitud)
2-3 spl oliiviõli
sool, pipar
Krevetid:
½ kg värskeid krevette (kooritud ja puhastatud)
50 ml apelsinimahla
4 viilutatud küüslauguküünt
sool, pipar
3 spl oliiviõli
Sega kõik koostisosad kokku ja salsa ongi valmis.
Sega krevetid ülejäänud koostisosadega ja lase vähemalt 30 minutit marineerida. Seejärel prae krevette pannil keskmisel kuumusel umbes 45 sekundit igal küljel.
Pane maguskartulitele mangosalsa ja seejärel laota salsale krevetid. Kaunista värske koriandri ja mangoviiludega.