AVIKO Sweet potato fries Maguskartulid krevettide ja mango-granadilli-tšillisalsaga

AVIKO Sweet potato fries Maguskartulid krevettide ja mango-granadilli-tšillisalsaga

Portsjonite arv 1-2
Valmistamise aeg 30
Fritüür
Ahi
Airfryer
Pann
Laktoosivaba
Gluteenivaba
Terav

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

AVIKO Sweet potato fries 


KOOSTISOSAD:

200 g AVIKO maguskartuleid

Mango:
1 värske mango (väikesteks kuubikuteks lõigatud viljaliha)
1 granadilli viljaliha
1/2 peeneks hakitud punane sibul
peotäis värsket koriandrit (peeneks hakitud)
1/2 kurk (väikeste kuubikutena)
1 punane tšillipipar (peeneks hakitud)
2-3 spl oliiviõli
sool, pipar


Krevetid:

½ kg värskeid krevette (kooritud ja puhastatud)
50 ml apelsinimahla
4 viilutatud küüslauguküünt
sool, pipar
3 spl oliiviõli
 

Sega kõik koostisosad kokku ja salsa ongi valmis.
Sega krevetid ülejäänud koostisosadega ja lase vähemalt 30 minutit marineerida. Seejärel prae krevette pannil keskmisel kuumusel umbes 45 sekundit igal küljel. 

Pane maguskartulitele mangosalsa ja seejärel laota salsale krevetid. Kaunista värske koriandri ja mangoviiludega. 

Tootesoovitused