Koorega kartulid, küpsetatud paprika, selleri, sibula, porgandi ja suvikõrvitsaga

Koorega kartulid, küpsetatud paprika, selleri, sibula, porgandi ja suvikõrvitsaga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 25
Ahi
Veeganitele
Laktoosivaba
Gluteenivaba
Taimetoitlaste

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

2 pakendit koorega kartuleid
1 väike sellerijuur
4 varsselleri vart
2 keskmist porgandit
1 paprika
1 suvikõrvits
sool, pipar
oliiviõli extra virgin
2 küüslauguküünt
2 hakitud keskmist sibulat
2 šalottsibulat
paar tüümiani ja rosmariinivart

1. Kuumutage ahi temperatuurini 200°C. Puhastage aedviljad, peske ja tükeldage.
2. Segage kausis pooleks lõigatud kartulitega.
3. Lisage oliiviõli, hakitud küüslauk, tüümian, rosmariin, maitsestage soola ja värskelt jahvatatud pipraga.
4. Segage hakitud sibul ja šalottsibul kausis teelusikatäie oliiviõliga, maitsestage soola ja pipraga.
5. Pange aedviljad küpsetuspaberiga kaetud kuumakindlasse nõusse, katke pealt hoolikalt alumiiniumfooliumiga ja küpsetage umbes 40 minutit, kuni aedviljad on pehmed.
6. Eemaldage alumiiniumfoolium, lisage sibul ja šalottsibulad ning küpsestage veel 10-15 minutit kuni kartulite kuldse värvitooni saamiseni.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused