Mini focaccie kooreta kartulitega, singi, Provola juustu ja baklažaanikreemiga

Mini focaccie kooreta kartulitega, singi, Provola juustu ja baklažaanikreemiga

Portsjonite arv 12
Valmistamise aeg 30
Ahi
Pott
Mikrolaineahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Focaccie tainas:
250 g jahu
130 ml vett
20 ml oliiviõli extra virgin
pakend kuivanud pärmi
1 teelusikatäis soola

Täidis:
1 pakend kooreta Aviko kartuleid
4 singiviilu
50 g Provola juustu

Baklažaanikreem:
2 baklažaani
1 küüslauguküüs
2 kuhjaga supilusikatäit feta juustu
30 ml oliiviõli extra virgin
basiilikut
pipar
sool

Mini focaccie:
1. Valmistage kartulid pakendil toodud juhendi kohaselt.
2. Jahu sõeluge suurde kaussi.
3. Lisage ülejäänud koostisosad ja segage kätega.
4. Puistake tainarullimisalusele jahu, pange sellele segu ja sõtkuge ühtlaseks tainaks.
5. Rullige tainas u 0,5 cm suuruseks ja lõigake sellest vormi abil 10 cm läbimõõduga ringid nii, et saada 12 mini-focacciat (ehk 24 ringi!).
6. Pange igale kartuliportsjon, singi- ja juustuvil, seejärel katke see teise ringiga ja kleepige hoolikalt servad.
7. Praadige teflonpannil 4 minutit mõlemalt poolt.

Baklažaanikreem:
1. Lõigake baklažaanid pikipidi pooleks. Pange nad küpsetuspabergia kaetud ahjuplaadile ja torgake kahvliga.
2. Küpsetage 220°C juures umbes 30 minutit.
3. Õõnestage baklažaanid supilusika abil ja pange viljaliha sõelale, et eemaldada liigne vedelik. Pange blenderisse baklažaanide viljaliha, feta juust, küüslauk, basiilik, sool, pipar ja oliiviõli – seejärel segage.
4. Enne serveerimist jätke tunniks ajaks seisma.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused