Šašlõkid koorega kartulitega koos suvikõrvita, paprika, sibula ja sealihaga

Šašlõkid koorega kartulitega koos suvikõrvita, paprika, sibula ja sealihaga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 20
Ahi
Pott
Mikrolaineahi
Pann
Laktoosivaba

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

2 pakendit Aviko koorega kartuleid
500 g sealihafileed
4 väikest sibulat
2 paprikat
2 suvikõrvitsat
oliiviõli extra virgin
sool, pipar
paar tüümianivart
klaas siidrit
sinep

1. Peske kõiki aedvilju.
2. Lõigake suvikõrvits pikipidi neljaks ja lõigake tükkideks (väikesed suvikõrvatsid võib lõigata viiludeks), lõigake paprika suuremateks ruutudeks, sibul koorige, jättes selle terveks.
3. Lõigake liha võimalikult erineva suurusega tükkideks.
4. Lükkige toiduained varrastele järgmiselt: liha, kartul, paprika, liha, suvikõrvits, sibul.
5. Kuumutage pannil õli ja praadige šašlõkid pannil igast küljest kuldseks.
6. Maitsestage soola ja pipraga, lisage tüümian.
7. Valage üle siidriga ja hautage kaane alla 15 minutit.

Hea nõu:
Serveerige valmistamisel saadud kastmega ja sinepiga vastavalt maitse-eelistustele.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused