Friikartulid Mama's koduse ketšupi ja anšoovise maitselise majoneesiga
Aviko MAMA'S FRIES
Ketšup:
150 g magusat õuna
100 g sibulat
100 ml vett
125 g tomatikontsentraati
3 g kivisoola, kaneel
karri ja pisut mett maitseks
Anšoovise maitseline majonees:
10 g anšoovise fileed
10 g kappareid
10 g veiniäädikat (valget)
10 g munakollast
250 ml oliiviõli extra virgin
sool ja pipar
1. Ketšup: Eemaldage õuntest südamed ja lõikage nad väikesteks tükkideks koos sibulaga. Keetke 10-15 minutit, kuni nad on pehmed. Nõrutage ja jätke keeduvesi alles. Purustage õunad ja sibul koos tomatikontsentraadiga ühtlaseks pastaks. Kui on vaja, lisage veidi keeduvett. Maitsestage kaneeli, karri ja meega.
2. Anšoovise maitseline majonees: Hakkige anšoovise fileed ja kapprid peeneks. Segage aeglaselt munakollaste, seejärel oliiviõliga, et saada majonees. Maitsestage kapparid ja anšoovised soola ja pipraga ning segage dressinguga.
3. Valmistage friikartulid Aviko Mama's Fries vastavalt pakendil toodud juhendile. Pange kastmed ja friikartulid kaussidesse ja serveerige koos.