Küüslaugumaitselised kartulilõigud hummuse ja sidrunimajoneesiga
kartulilõigud Aviko PATI PARTS GARLIC
Hummus:
85 g nõrutatud kikerherneid purgist (jätke marinaad alles), 0,5-1 teelusikatäit küüslaugupastat, 1-2 supilusikatäit oliiviõli, mahl 1/2 sidrunist, 1-2 supilusikatäit seesamipastat (tahhiini), 0,5-1 teelusikatäit paprikat, sool ja värskelt jahvatatud pipar
Sidrunimajonees:
75 ml mahedat oliiviõli, 0,5-1 supilusikatäit riivitud sidrunikoort, mahl 1/2 sidrunist, 1 munarebu, sool ja värskelt jahvatatud pipar
1. Valmistage kartulilõigud Aviko Pati Parts Garlic pakendil toodud juhendi kohaselt.
2. Hummus: segage blenderis kikerherned, küüslaugupasta, oliiviõli, sidrunimahl ja seesamipasta kuni ühtlasi massi saamiseni (püree) – segamise ajal võite lisada pisut kikerherne marinaadi, kui see on vajalik. Maitsestage soola ja pipraga.
3. Sidrunimajonees: veenduge, kas kõik koostisosad on toatemperatuuril, seejärel segage sinep, sidrunikoor, sidrunimahl ja rebud ühtlaseks massiks, lisades ettevaatlikult segamise ajal oliiviõli. Maitsestage soola ja pipraga.
4. Serveerige kartulilõigud koos kastmetega väikestes kaussides. Kaunistage toitu sidrunikoorega, värskete ürtide ja seesamiga.
Hea nõu:
Tutvuge meie ülejäänud kartulilõikudega! See on ideaalne alternatiiv populaarsetele friikartulitele!