Kartulilõigud kolme ebatavalise dipiga :)
Aviko PATI PARTS
või
Aviko PATI PARTS GARLIC
või
Aviko PATI PARTS TEX MEX
Pesto rukolast:
125 g rukolat, 25 g päevalilleseemneid, 50 g Mozzarella juustu, 0,5-1 peeneks hakitud küüslauguküünt, 50 ml oliiviõli
Feta Dip:
50 g feta juustu, 100-150 ml hapukoort, 50 g paprikapastat (Ajvar), 3 g hakitud peterselli
Ürdidipp:
100 g kohupiima, 50 ml koort, 10 ml rapsiõli, 5-7 g sinepit (parim on seemnetega), 5-8 ml õunaäädikat, peeneks hakitud karulauku, peeneks hakitud petersellilehti
1. Valmistage valitud kartulilõigud (Pati Parts) pakendil toodud juhendi kohaselt. Valmistage kastmed / dipid alltoodud juhiste kohaselt ja sereeriga koos kartulilõikudega eraldi kaussides.
2. Pesto rukolast: Peske ja hakkige jämedalt rukola lehed, seejärel hõõruge uhmris koos päevalilleseemnetega. Lisage küüslauk ja segage, lisades vähehaaval oliiviõli, kuni ühtlase emulsiooni saamiseni. Maitsestage soola ja pipraga.
3. Feta Dipp: Purustage feta käega või kahvliga väiksemateks tükkideks ja segage nad koorega. Lisage paprikapasta, petersell ja küüslauk ja segage hoolikalt.
4. Ürdidipp: Segage kohupiim koore ja rapsiõliga. Lisage sinep ja õunaäädikas. Segage ja lisage peeneks hakitud karulauku ja petersellilehti, seejärel maitsestage pipra ja soolaga.
Hea nõu:
Serveerige kindlasti, hea ja jahutatud õluga ;)