Sidrunikana Sitsiilia moodi Pati Parts kartulilõikudega
Aviko PATI PARTS
1-2 küüslauguküünt, peeneks hakitud või pressitud küüslaugupressiga
värske rosmariin, peeneks hakitud
0,7- 1 kg paprikat (erinevat värvi), viiludeks lõigatud
0,5-1 sidrun
120-150 g mąki
10-15 g võida
120-180 ml kanapuljongit
20 ml oliiviõli
1. Lisage küüslauk ja valmistage kartulilõigud vastavalt pakendil toodud juhendile.
2. Praadige paprika pannil, keskmisel tulel, umbes 5 minutit igast küljest.
3. Riivige sidruni koor ja pressige välja mahl.
4. Lõigake kanaliha õhukesteks, umbes sentimeetristeks ribadeks, maitsestage ja puistake peale jahu.
5. Kuumutage pannil keskmisel tulel oliiviõli ja praadige sellel kanaliha ja sidrunikoor nii, et liha pruunistuks.
6. Lisage pannile puljong, paprika ja sidrunimahl ja keetke umbes 10 minutit.
7. Enne toidu serveerimist võtke välja suuremad sidrunikoore tükid.
8. Kaunistage kartulilõigud rosmariiniga ja maitsestage.
Hea nõu:
Suhkrustage paksus sidruniviilud pannil ja serveeriga liha ja aedviljade kõrval.