Küpsetatud veisefilee koos Pom'Duchesse ja roheliste ubadega

Küpsetatud veisefilee koos Pom'Duchesse ja roheliste ubadega

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 50
Praadimine
Ahi

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Aviko POM’DUCHESSE kartulikroketid
340 g veise sisefileed
10 ml steigi maitseainet
10 ml Worcestershire kastet
15 ml õli või oliiviõli
kimp/peotäis rohelisi ubasid
1 keskmine sibul, paksudeks viiludeks lõigatuna
125 g rohelisi ubasid
2 ml hakitud või pressitud küüslauku
1/4 teelusikatäit paprikapulbrit
sool ja värskelt jahvatatud pipar
45 g oliiviõli extra virgin
1/2 klaasi õlu

1. Valmista kartulikroketid (Aviko Pom’Duchesse) vastavalt pakendil toodud juhendile.
2. Kuumuta ahi temperatuurini 170°C.
3. Pane aedviljapakendi sisu ahjuplaadile ja pane ahju või keeda vees.
4. Hõõru liha maitseainesegu ja oliiviõliga. Küpseta panni korralikultl igast küljest.
5. Küpseta sisefileed haudepannil ilma katteta 20-25 minutit iga 450 grammi kohta või nii kaua, kuni liha on seest saavutanud temperatuuri 60°C. Seejärel kata pann fooliumiga ja jäta liha veel 5 minutiks puhkama.
6. Lõika liha viiludeks ja serveeri.

Hea nõu:
Serveeri kartolikroketid lihalõigul või selle kõrval.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused