Maitsvad rullid sibularõngastega
Tänulik ja lihtne kompositsioon igale wrapi sõbrale. Tänu sellele, et piisab sibularõngaste ahju panemisest ja küpsetamisest, saame keskenduda kõige meeldivamale – voltimisele. Suurepärane lõbu lastele ning lapsed söövad suurema tõenäosusega ise valmistatud toite.
Koostisosad:
AVIKO Onion rings sibularõngad (umbes 10 rõngast)
2 tortillat (nisu- või maisijahust)
paar krõbedat salatilehte nt rooma või jääsalatit, rebitud või lõigatud tükkideks
1/2 kurki või 2 maakurki viilutatud neljandikku
1 väike porgand peeneteks poolringideks viilutatud
1/2 väikest punast sibulat, suleks lõigatud
30 g riivitud cheddari juustu
2 supilusikatäit päevalilleseemneid
võib -olla natuke hakitud pepperoni või - julgete jaoks - jalapenot
Küüslaugukaste:
100 ml looduslikku või Balkani jogurtit
1 küüslauguküüs, küüslaugupressiga purustatud
sool, pipar
1. Kuumutage praeahi kuni 220°C (ülalt ja alt).
2. Katke ahjuplaat küpsetuspaberiga, asetage selle peale Aviko sibularõngad ning pange kõik eelsoojendatud ahju ja praadige 20 minutit.
3. Asetage ühtlaseks kõik lõigatud koostisosad tortilla keskele (saab seda praepannil mõlemalt poolt õrnalt kuumutada) ning lisage päevalilleseemned ja juust.
4. Valage küüslaugukaste õrnalt peale. Lisage sibularõngad ja rullige.
Head isu!