Friikartulid kanasalati, krõbeda peekoni, noore spinati ja jogurtikastmega

Friikartulid kanasalati, krõbeda peekoni, noore spinati ja jogurtikastmega

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 30
Fritüür
Ahi
Gluteenivaba

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Sakilised friikartulid Aviko ZIG ZAG 750 g
300 g värsket spinatit, pestud ja kuivatatud
80 g Emmentali juustu
1 kanarind
300 g peekoniviile
paar tüümianivart
sool, pipar

Kastmeks vajate:
1 küüslauguküüs
4 anšoovisefileed
3 supilusikatäit sidrunimahla
oliiviõli
1 tops naturaalset jogurtit
sool, pipar

1. Koorige ja pressige küüslauk, seejärel segage blenderis anšoovide, sidrunimahla, oliiviõliga ja maitsestage soola ja pipraga.
2. Lõigake juust kuubikuteks. Pange spinat madalasse ja laia kaussi. Kuumutage praeahi kuni 200°C. Pange peekoniviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetage praeahjus, kuni nad muutuvad kuldseks ja krõbedaks. Pange paberrätikuga kaetud taldrikule, et kuivatada liigne rasv.
3. Valmistage friikartulid pakendil toodud juhendi kohaselt. Vahepeal praadige pannil kanarinda pannil paari tüümianioksaga, maitsestage soola ja pipraga ja hautage, kuni see on valmis ja pruunistub.
4. Segage spinati lehed poole valmistatud kastmega. Lõigake kanaliha õhukesteks viliudeks ja pange spinatile koos peekoni, friikartulite ja juustuga. Valage üle ülejäänud kastmega.

Hea nõu:
Tutvuge meie teiste, uute, Cristina Cateses poolt loodud retseptidega!

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused