Šiškebab Pati Parts kartulilõikudest piparmündikastmega
1 pakend Aviko PATI PARTS kartulilõike
1 keskmine baklažaan
2 sibulat
2 punast paprikat
16 šampinjoni
250 g fetajuustu
mõned mustad oliivid
oliiviõli
sool
Piparmündikaste:
150 ml naturaalset jogurtit, ½ tassi peenestatud piparmünti, 1 supilusikatäis oliiviõli, 1 küüslauguküüs, soola ja pipart.
Peale selle on teile vajalikud Kebab grillivardad.
1. Valmistage kartulilõigud pakendil oleva juhise kohaselt.
2. Tükeldage baklažaanid suuremateks kuubikuteks, puistake soolaga üle ja jätke pooleks tunniks seisma.
3. Koorige sibulad ja lõigake neljaks.
4. Eemaldage paprikast ja visake ära südamikud ja lõigake see suuremateks kuubikuteks.
5. Tükeldage šampinjonid neljaks ja fetajuust suuremateks tükkideks. Baklažaanid loputage liigsest soolast.
6. Lükkige baklažaanid, "Pati Parts" kartulilõigud, sibulaveerandid, paprikatükid koos fetajuustuga ja oliividega grillivardaisse.
7. Piserdage neile oliiviõli. Laotage alumiiniumfoolium ahjurestidele. Kuumutage ahi kuni u 150 ° C grillimisrežiimis (juhul, kui ahjus on selline funktsioon). Grillige või küpsetage 5-10 min.
8. Samal ajal valmistage piparmündikaste. Segage aeglaselt oliiviõli jogurtiga, pidevalt segades. Suruge küüslauguküüned läbi küüslaugupressi ja lisage kastmele. Lõpuks lisege peenestatud piparmündilehtedega. Maitsestage kastet soola ja pipraga. Serveerige eraldi nõus.