Uudistoode Avikos!

Uudistoode Avikos!

04.09.2020

KRÕBEDAD SIBULARÕNGAD AVIKO TOOTEVALIKUS!

Kui teile meeldivad sibulasnäkid, on meil suurepäraseid uudiseid! Müügile on jõudnud uued krõbedas ja hõrgus paneeringus sibularõngad Aviko Onion Rings. Neid saab valmistada nii ahjus kui ka fritüüris ning need tulevad alati ideaalselt krõbedad. Toote teeb ainulaadseks see, et vormime tootmisprotsessis sibulapüreest täiuslikud rõngad ja katame need tihedalt paneeringuga. Nii ei pudene taigen valmistamise ajal rõngastelt maha ja see on nii imeliselt krõmpsuv!

RESTORAN KODUS

Aviko ahvatlevad sibularõngad on restoranidest tuntud lemmiksnäkk, mida saab kodus valmistada vaid mõne minutiga. Need sobivad nii kiireks suupisteks kui ka lõuna- või õhtusöögi lisandiks. Sibularõngad on Aviko jaemüügivalikus esimene toode, mis ei sisalda kartulit ning mis lastakse tarbijaturule pärast müügiedu toitlustussektoris – see on üks Aviko Foodservice’i maitsvatest ja krõmpsuvatest eritoodetest, mida kõige sagedamini tellitakse.

Allpool leiate paar ideed, kuidas meie uut suupistet omapärasel, kuid maitsval ja lihtsal viisil kasutada. Proovige kindlasti meie retsepte!

Vaata ka