Mini hamburgerid halloumi juustu, sibularõngaste, vürtsika salsa ja salatiga

Mini hamburgerid halloumi juustu, sibularõngaste, vürtsika salsa ja salatiga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 15-20
Fritüür
Ahi

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

450 g Aviko Onion Rings (sibularõngaid)
8 väikest saiakest
300 g veisehakkliha
kimp peterselli
soola ja pipart
ekstra neitsioliiviõli
150 g halloumi juustu

Kaste:
2 küpsetatud paprikat
50 g peterselli
1 värske tšillipipar
1 sibul
paar oksa värsket punet
2 küüslauguküünt
110 g ekstra neitsioliiviõli
10 g meeäädikat
2 g köömneid
soola ja pipart

Salat:
2 salatit
soola ja pipart
ekstra neitsioliiviõli
sidrunit

Valmistage sibularõngad vastavalt pakendil toodud juhistele kas fritüüris või ahjus

Hamburger:
1. Asetage liha kaussi ja lisage peeneks hakitud petersell, sool ja pipar.
2. Vormige kaheksa mini-hamburgerit, mille läbimõõt on pisut suurem kui saial.
3. Praadige burgerid mittenakkuval paksupõhjalisel pannil.

Halloumi:
Praadige pannil juust.

Salat:
Rebige salat ja maitsestage soola, pipra, oliiviõli ja sidruniga.

Kaste:
1. Koorige küüslauguküüned ja lõigake õhukesteks viiludeks.
2. Lõigake tšillipipar pikuti, eemaldage seemned ja lõigake õhukesteks ribadeks.
3. Koorige sibul ja lõigake viiludeks.
4. Peske petersell, eemaldage lehed ja hakkige need peeneks. Kastme jaoks on vaja umbes 30 g peterselli.
5. Korrake sama toimingut pune lehtedega, mida on vaja umbes 5 g.
6. Asetage kõik tükeldatud koostisosad kaussi, maitsestage soola, pipra, köömne, äädika, oliiviõli ja paprikaga ning püreerige saumiksriga.

Lõigake saiakesed pooleks ja grillige pisut. Määrige grillitud saia ühele poolele kastet, selle peale asetage halloumi juust, hamburger ja sibularõngad ning katke saia ülemise poolega. Serveerige värske salatiga.

Kasulik näpunäide:
Proovige erinevaid nisu-, mitmevilja- ja täisterasaiakesi või fitness leiba. Lisaks saab iga minihamburgeri kinnitada suupistetikuga.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused