Sibularõngad serveeritud nelja juustu kastmega
450 g Aviko Onion Rings (sibularõngaid)
Kaste:
50 g mozzarellat, õhukeselt viilutatud
50 g võid
50 g Parmigiano Reggiano juustu
50 g Gorgonzola juustu
50 g Emmentali juustu
50 g piima
50 g 30% hapukoort
soola ja musta pipart
Valmistage sibularõngad vastavalt pakendil toodud juhistele kas fritüüris või ahjus.
Kaste:
1. Sulatage potis või, lisage kõik juustud, piim ja hapukoor.
2. Segage hoolikalt.
3. Kui juustud on sulanud, maitsestage vajadusel soola ja pipraga.
Asetage taldrikule portjoni jagu kastet ning pange paar krõbedat sibularõngast selle peale. Serveerige soojalt koos lisa kausi kastmega.
Kasulik näpunäide:
Saate valmistada suurema portsjoni mitmele inimesele, teistega jagamiseks – serveerige sibularõngaid oma lemmikkastme või -dipkastmega. Head isu!