Batata harra, ehk Pom' Noisettes (krõbedad kartulipallid) küüslaugu, oliiviõli ja ürtidega

Batata harra, ehk Pom' Noisettes (krõbedad kartulipallid) küüslaugu, oliiviõli ja ürtidega

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 15-20
Fritüür
Ahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Aviko POM’ NOISETTES 600 g
soola maitse järgi
1 kimp koriandrit
1 kimp piparmünt
2-3 küüslauguküünt
¼ tassi oliiviõli
näputäis tšillit (valikuline)

1. Eelkuumutage ahi 220° C-ni. Laotage krõbedad kartulipallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetage umbes 20 minutit.
2. Segage eraldi kausis oliiviõli, hakitud koriander, piparmünt ja purustatud küüslauk. Asetage küpsetatud pom’noisettes kartulipallid kaussi. Segage kõik korralikult läbi ja maitsestage soolaga maitse järgi.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused