Kanaguljašš seente ja rohelise sibulaga serveeritud spinatikartulipudruga

Kanaguljašš seente ja rohelise sibulaga serveeritud spinatikartulipudruga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 20-30
Ahi
Pott
Mikrolaineahi

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Aviko Mashed Potato Spinach 750 g
600 g kanafileed
1 pakend (450 g) külmutatud seeni
200 g rohelist sibulat (umbes 5-6 tükki)
2 supilusikatäit võid
200 ml raskekoort 36%
1/2 klaasi kuiva valget veini
2 klaasi köögiviljapuljongit
ekstra neitsioliiviõli
paar oksa rosmariini
sool ja pipar

1. Lõigake kanafilee kuubikuteks. Praadige või ja oliiviõliga pannil roheline sibul. Lisage kanafilee ja praadige kuldpruuniks.
2. Lisage sulatatud ja kuivatatud seened ja segage kõik hoolikalt. Keetke kõike umbes 5 minutit. Lisage vein ja aurustage alkohol.
3. Maitsestage soola, pipra ja tüümianiga. Valage peale puljong ja keetke veel 10-15 minutit.
4. Lisage koor ja keetke, kuni kaste pakseneb.
5. Valmistage kartulipuder pakendil toodud juhendi kohaselt.
Asetage 4 supilusikatäit/portsjonit kartuliputru taldrikule ja niristage peale oliiviõli ja veidi guljašši kaste. Serveerige guljašš eraldi kausis kartulipudru kõrval.
Kasulik näpunäide:
Kas on maitsev? Proovige seda rooga koos meie traditsioonilise kartulipudru (või ja piimaga) või kartuli-porgandipudruga!

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused