Pom' Noisettes kartulipallide salat, läätsede ja sidrunivinegretiga
Aviko POM’ NOISETTES 600 g
1 punane sibul
1 tass keedetud punaseid läätsi
1 kimp peterselli
1 granaatõun
⅓ tassi oliiviõli
soola maitse järgi
½ teelusikatäit sinepit
½ -1 sidrunimahl
½ sidruni koor
1 teelusikatäis mett
1. Eelkuumutage ahi 220° C-ni. Laotage krõbedad kartulipallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetage umbes 20 minutit.
2. Vahepeal koorige granaatõun, hakkige petersell ja lõigake punane sibul õhukesteks sulgedeks. Valmistage dressing: segage oliiviõli sidrunimahla, sinepi, sidrunikoore ja meega. Maitsestage kõik soolaga oma maitse järgi.
3. Segage küpsetatud kartulipallid läätsede, sibula sulgede, granaatõunaseemnete ja hakitud peterselliga. Segage kõik koostisosad dressing-kastmega kokku. Serveerige otsekohe.