Burrito oa- ja koriandrikreemiga, serveeritud maguskartuli friikartulitega

Burrito oa- ja koriandrikreemiga, serveeritud maguskartuli friikartulitega

Portsjonite arv 2-4
Valmistamise aeg 15-25
Fritüür
Ahi

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

1-2 pakki Aviko Sweet Potato Fries (maguskartuli friikartuleid)
4 nisutortillat

Täidis:
1 hakitud sibul
2 küüslauguküünt, küüslaugupressiga purustatud
1 väike roheline paprika, seemned eemaldatud, peenelt viilutatud
1 tšilli, seemned eemaldatud, peenelt viilutatud
1 tl köömnepulbrit
1 purk keedetud ube, kurnatud
100 g maisi
1 suur tomat, viilutatud
1 spl Tabasco kastet
2 spl vett
4 spl hakitud koriandrit
1 rooma salat, rebitud tükkideks
1 mozzarella juust, viilutatud
130 g madala rasvasisaldusega jogurtit
õli
soola ja pipart

Friikartulid:
Valmistage friikartulid vastavalt pakendil toodud juhistele.

Burrito:
1. Alustuseks teeme täidise: kuumutage praepannil õli, lisage hakitud sibul, küüslauk ja tšillipipar ning praadige keskmisel kuumusel, kuni sibul muutub klaasjaks. Lisage köömned ja segage.
2. Püreerige saumiksriga oad kuni segu muutub kreemjaks. Lisage vajadusel vett ja lisage pannile koos tükeldatud tomatitega.
3. Lisage tabasco, vesi ja keetke keskmisel kuumusel. Konsistents peaks olema kreemjas, kuid paks. Lisage hakitud koriander ja segage kõik hoolikalt.
4. Asetage rooma salat, mozzarella ja jogurt eraldi kaussidesse.
5. Asetage rooma salat tortilla keskele, seejärel kaks supilusikatäit oakreemi, riivitud juustu ja supilusikatäis jogurtit, paprikat ja peotäis maisi.
6. Lõpuks lisage valmistatud bataadifriikartulid ja rullige burritoks.
7. Iga burrito lõigake diagonaalselt pooleks ja serveerige taldrikul portsjoni friikartulite ja täidisega.

Kasulik näpunäide:
Nisutortillade asemel võite kasutada täisteratooteid ning lisaks saate rooga rikastada juustuviiluga, küpsetades burritot ahjus 2-3 minutit, kuni juust on sulanud.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused