Rösti kartulipannkoogid veiseliha ribade, köögiviljade ja parmesanijuustuga

Rösti kartulipannkoogid veiseliha ribade, köögiviljade ja parmesanijuustuga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 15-35
Fritüür
Ahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

1 pakk Aviko Rösti Rondjes Naturel kartulipannkooke, 750 g (4-5 tükki inimese kohta)
600 g veiseliha
30 g 00-tüüpi jahu
30 g ekstra neitsioliiviõli
50 g kuiva valget veini
40 g Parmigiano Reggiano juustu laaste
100 g rukolat
12 kirsstomatit
20 g palsamiäädikat
soola ja pipart

1. Valmistage Rösti kartulipannkoogid pakendil toodud juhistele kas ahjus, praepannil või fritüüris.
2. Lõigake veiseliha viiludeks ja seejärel õhukesteks ribadeks. Asetage need kausi kohal olevale sõelale ning puistake üle jahuga. Raputage sõela, et vabaneda liigsest jahust ning et kõik lihatükid oleksid ühtlaselt kaetud.
3. Kuumutage pannil oliiviõli ja praadige liha. Segage aeg-ajalt, et moodustuks krõbe koorik.
4. Maitsestage soola ja pipraga ning lisage vein. Praadige veel mõni minut, kuni kreemja konsistentsini.
5. Samal ajal segage kausis puhtaks pestud rukola, pipar, sool, oliiviõli ja palsamiäädikas.
6. Asetage Rösti kartulipannkoogid taldrikule (4-5 tükki inimese kohta), selle otsa kuhi rukolat, praetud liha ja pooleks lõigatud kirsstomatid.
7. Puistake üle Parmigiano Reggiano juustu laastudega.

Kasulik näpunäide:
Kartulipannkoogid võite asendada meie Mini Rösti pannkookidega. Lisaks saate seda rooga rikastada kastmega – idamaine magushapu- või tšillikaste sobib suurepäraselt veiselihaga.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused