Churro’d šokolaadi-tšillikastmega
Väljast uskumatult krõbedad ja seest pehmed - mis see küll on? Need on AVIKO Churros ehk maitsev magustoit, mis valmib kõigest minutitega! Üllatage meie abiga enda külalisi, serveerides neile krõbedaid churro’sid šokolaadikastme ja sooja andva tšilliga. Nende valmistamiseks kulub kõigest mõni minut, kuna midagi frittida pole vaja.
Koostisosad:
AVIKO Churros (1 pakk = 12 tk churro’sid)
Valikuline: tuhksuhkur peale raputamiseks
Kaste:
150 g tumedat šokolaadi
100 ml 36% rõõska koort
2 supilusikatäit võid
1 tšillipipar
1. Eelkuumutage ahi 220°C-ni (pealt ja alt küpsetamise režiimil). Pange churro’d küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpsetage 7–8 minutit või kuni need on piisavalt pruunid. Kui tahate eriti krõbedaid churro’sid, lülitage küpsetamisaja viimaseks minutiks sisse ahju pöördõhu funktsioon.
Kaste:
1. Pange koor, tükkideks murtud šokolaad ja või kastrulisse. Kuumutage väikesel tulel, kuni koostisosad on täielikult segunenud, kuid ärge laske segul keema minna. Eemaldage pliidilt.
2. Lõigake tšillipipar pikkupidi pooleks, eemaldage seemned ja hakkige peeneks. Lisage kastmele ja segage korralikult. Valmis! Serveerige kohe kuumana või pärast külmkapis jahutamist.
Head isu!