Churros valge ja tumeda (64%) šokolaadikastmega serveeritud hakitud sarapuupähklite ja kookoshelvetega
2-4
10-20
Koostisosad
Aviko CHURROS 300 g
50 g valgešokolaadi
50 g mõrušokolaadi 64%
peotäis röstitud ja purustatud sarapuupähkleid
2 suurt supilusikatäit kakao
Retsepti
Valmistage Aviko Churros pakendil toodud juhendi kohaselt.
Šokolaadikastmed:
1. Tükeldage šokolaad peeneks ja pange see kahte kaussi – ühes valge šokolaad, teises mõru.
2. Sulatage mõlemad šokolaadid keevas veevannis.
3. Šokolaadi tahkestumise vältimiseks lisage teelusikatäis õli (sobib suurepäraselt näiteks õrn kookosõli).
Tarbimisjuhis :) Churros tuleks kasta šokolaadi sisse, a seejärel puistake peale pähklid, kookos ja kakao.
Kasulik näpunäide:
Churros maitseb mitmel viisil – jäätise, magusa glasuuride, tumeda või piimašokolaadi, metsamarjade, suhkru, vahukoore, kohvi ja kakaoga... PROOVIGE :)