Churrod maapähklivõi ja šokolaadikastmega
Maailmas on väga vähe inimesi, kes sõid churrosid ning neile ei maitsenud. Nende maitsvate küpsiste valmistamine pole aga lihtne – on vaja valmistada keedutaigna – on hea, kui Teil on kondiitritoodete kott – ja praadida … AVIKO Churrodega kuumutage lihtsalt praeahi ja valmistage lihtne, kuid originaalne kaste. Garanteeritud hitt igale kodupeole.
Koostisosad:
AVIKO Churros (1 pakend – see on 12 tk. churrosi snäkki)
suhkur ja kaneel puistamiseks
Kaste:
200 ml piima või taimejooki, näiteks mandlipiima
70 g mõru või piimašokolaadi
70 g maapähklivõi
½ sidruni riivitud koor (pange tähele, riivitage ainult kollast välist koort)
Kuumutage praeahi kuni 220°C (ülalt ja alt). Katke ahjuplaat küpsetuspaberiga, asetage selle peale churrosi snäkid ning pange kõik eelsoojendatud ahju ja praadige 7-8 minutit või kuni nad pruunistuvad pealt. Kui soovite, et churrod oleksid erakordselt krõbedad, kasutage küpsetamise viimasel minutil kuumutusviisi 3D kuuma õhku.
Kaste:
Valage potti piim, lisage maapähklivõi ja purustatud šokolaad. Kuumutage madalal kuumusel pidevalt segades, kuni koostisosad lahustuvad. Ärge keetke, piisab, kui kõik koostisosad omavahel segunevad. Tõstke kõrvale jahtuma. Lõpuks lisage riivitud sidrunikoor. Võtke churrod ahjust välja, seejärel puistake need suhkru ja kaneeli seguga ning serveerige koos kastmega.
Head isu!