Churros maasikasorbeti ja palsamiäädikaga ning pirnisorbeti ja šokolaadiglasuuriga

Churros maasikasorbeti ja palsamiäädikaga ning pirnisorbeti ja šokolaadiglasuuriga

Portsjonite arv 2-4
Valmistamise aeg 10-20
Ahi
Airfryer

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Aviko CHURROS 300 g

Maasikasorbett:
100 g suhkrupulbrit
500 g külmutatud maasikaid
1 sidruni riivitud koor
palsamiäädika kreem
rosmariin

Pirnisorbett:
500 g külmutatud pirne (eelnevalt kooritud ilma seemnete ja südamikuta pirnid)
100 g suhkrupulbrit
filtreeritud ½ sidruni mahl
1 teelusikatäis ingverit
1 teelusikatäis kaneeli
50 g mõrušokolaadi 64%

Maasikasorbett:
Eemaldage maasikad sügavkülmast ja pange 5 minutiks kõrvale. Segistis segage suhkur, sidrunikoor ja maasikad. Serveerige koos mõne rosmariinilehega ja mõne tilga palsamiäädikakreemiga.

Pirnisorbett:
Eemaldage pirnid sügavkülmast ja pange 5 minutiks kõrvale. Segistis segage pirnid, suhkur, sidrunimahl, ingver ja kaneel. Enne serverimist piserdage peale paar tilka veevannis sulatatud šokolaadi.

Valmistage Aviko Churros pakendil toodud juhendi kohaselt. Serveerige igale taldrikule paar tükki, millele on puistatud tuhksuhkrut koos mõlema sorbeti osadega.

Kasulik näpunäide:
Võite muidugi kasutada nii kaupluseriiulil olevaid sorbette kui ka jäätist või glasuurisid, millel on erinevad maitsed ja lõhnad, mis sobivad ideaalselt churrodele. Ideaalselt – lisandina – sobib ka kuum šokolaad või maitsev kohv.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused