

Churros lavendlisuhkru ja mõrušokolaadiga




Koostisosad
Aviko CHURROS 300 g
100 g võid
50 g kakao
100 g tuhksuhkrut
½ tassi piima
½ tassi peenikest suhkrut
1 teelusikatäis kuivatatud lavendlit
Retsepti
1. Eelkuumutage ahi 220° C-ni. Laotage churros küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetage umbes 7 minutit.
2. Sulatage potis või ja seejärel segage see kakao, tuhksuhkru ja piimaga ühtlaseks massiks. Asetage kuivatatud lavendliõied ja supilusikatäis suhkrut uhmrisse ning uhmerdage see õrnalt. Seejärel lavendliga uhmerdatud suhkur segage ülejäänud suhkruga.
3. Puistake küpsetatud churros ohtralt suhkru ja lavendliga üle ning serveerige šokolaadiga.