Miniburgerid friikartulitega bataatidest
2 pakendit Aviko SWEET FRIES
Juustukaste:
30 g võid
1 supilusikatäis jahu
1,5 klaasi piima
250 g riivjuustu (edamer, leerdammer ja cheddar)
1 jalapeño paprika, peeneks hakitud
½ rohelist paprikat, peeneks hakitud
sool
Guacamole:
2 küpset avokaadot
½ rohelist jalapeño paprikat
½ sibulat
1 laim
sool, pipar
Hamburgerid:
12 minisaiakest
500 g veisehakkliha
1 mna
50 g riivsaia
sool, pipar
1 lusikatäis sinepit
1 lusikatäis sinepit
1 lusikatäis magusa ja tšillipipra segu
Friikartulid:
Valmista pakendil toodud juhendi kohaselt.
Juustukaste:
Sulata potis või, lisa tükeldatud paprika ja tšillipipar, seejärel jahu ja piim, aeglaselt segades, et vältida põhja kõrbemist. Kui kreem saab õige konsistentsi, lisa riivjuust ja kui see sulab, serveeri. Kui kaste on liiga paks, lisa pisut piima, aga kui liiga vedel, pisut juustu.
Guacamole:
Haki sibul ja tšillipipar. Koori ja tükelda avokaado, lisa laimimahl ja purusta kahvliga, Lisa sibul ja tšillipipar, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri.
Hamburgerid:
See suures kausis veiseliha, sinep, mõlemad paprikad, muna ja riivsai – sega tainast kätega, vormi 12 väikest kuuli ja jahuta neid külmikus 30 minutit.
Seejärel prae teflonpannil nii, et nad jääksid mahlaseks. Samal ajal kuumuta teisel pannil pooleks lõigatud saiakesi.
Kui burgerid on valmis, maitsesta ja pane saiale.