Makrelli, odrakruupide, kapparite, oliividega täidetud tomatid friikartulite ja tzatziki kastmega

Makrelli, odrakruupide, kapparite, oliividega täidetud tomatid friikartulite ja tzatziki kastmega

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 25
Ahi
Gluteenivaba

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

2 pakendit Aviko SUPER CRUNCH friikartuleid
4 suurt tomatit
120 g odrakruupe, keedetud al dente
90 g grillitud makrelli õlis, nõrutatud
10 musta, kivideta oliivi
10 kapparit
oliiviõli
sool, pipar
paar basiiliku lehte

Tzatziki kastmeks vajad:
500 g Kreeka jogurtit
2 küüslauguküünt
1 roheline kurk
oliiviõli
till
sool, pipar
2 teelusikatäis sidrunimahla

1. Peske tomatid, eemaldae ülemine osa ja kõrvaldage lusika abil südamik.
2. Jätke alles südamik ja pealmised osad.
3. Segage suures kausis nõrutatud makrell, pool alles hoitud tomatipulbist ja ribadeks lõigatud oliivid ja kapparid.
4. Lisage odrakruubid ja hakitud basiilik. Täitke tomatid valminud täidisega, katke nad pealt ülemise osaga ja jahutage külmikus.

Tzatzi
1. Riivige kurk suurte avki kaste:adega riivil, pange sõelale kausi peale ja jätke vähemalt tunniks külmikusse.
2. Pärast väljavõtmist pigistage tugevalt peopesas.
3. Hakkige küüslauk peeneks, segage jogurti ja kurgiga, maitsestage soola, pipra, olliviõli ja sidrunimahlaga, viimasena lisage till ja jahutage.

Serveerige tomateid friikartulite ja tzatziki kastmega.

Hea nõu:
Tutvuge meie teiste, uute, Cristina Catese poolt loodud retseptidega!

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused