Kalkuni-köögivilja tortilja sidruni-pipra kastmega serveeritud AVIKO krõbedate krõmpsuvate bataadifriikartulitega

Kalkuni-köögivilja tortilja sidruni-pipra kastmega serveeritud AVIKO krõbedate krõmpsuvate bataadifriikartulitega

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 15-20
Ahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Veel midagi nii suurtele kui väikestele – krõmpsuvate köögiviljade ja mahlase kalkuniga täidetud tortiljad, millele lisab värskust värskelt jahvatatud musta pipraga maitsestatud sidrunikaste. Maitsete tasakaalustamiseks serveerime lisaks AVIKO krõbedaid krõmpsuvaid bataadifriikartuleid.

Koostisosad:
AVIKO krõbedad krõmpsuvad bataadifriikartulid
4 tortiljat (nisu või mitmevilja)
1 kalkuni rinnatükk
1 suur tomat
1 kurk
1 pakk salatisegu
Suur näpuotsatäis suitsutatud paprikat
1 küüslauguküüs
Oliiviõli, umbes 2 supilusikatäit

Kaste:
4 supilusikatäit majoneesi
2 supilusikatäit Kreeka jogurtit
1 küüslauguküüs
1/3 teelusikatäit soola
1/2 teelusikatäit värskelt jahvatatud musta pipart
Ühe sidruni koor, riivitud
1 supilusikatäis sidrunimahla

1. Puhastage rinnatükk ja lõigake 1 cm suurusteks kuubikuteks. Maitsestage soola, pipra, suitsutatud paprika ja hakitud küüslauguküünega ning segage korralikult. Laske 30 minutit toatemperatuuril seista.
2. Samal ajal valmistage kaste: segage kokku majonees ja jogurt, lisage hakitud küüslauguküüs, riivitud sidrunikoor ja supilusikatäis sidrunimahla. Maitsestage soola ja rohke jämedalt jahvatatud musta pipraga.
3. Peske tomat, lõigake pooleks ja eemaldage seemned. Lõigake viiludeks. Peske kurk ja viilutage.
4. Kuumutage pannil oliiviõli ja praadige liha kuni pruunistumiseni.
5. Eelkuumutage ahi 220°C-ni (pealt ja alt küpsetamise režiimil). Pange Aviko friikartulid küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpsetage 20 minutit.
6. Soojendage tortiljad pannil ja seejärel laduge neile koostisosad: salatilehed, praetud liha ja köögiviljad. Pintseldage kastmega ja voltige tortiljad kokku. Serveerige Aviko friikartulitega.

Head isu!

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused