Riisi lihaga, suvikõrvitsa ja praetud sibulaga täidetud kõrvitsad serveeritud koos Pati Parts kartulilõikutega

Riisi lihaga, suvikõrvitsa ja praetud sibulaga täidetud kõrvitsad serveeritud koos Pati Parts kartulilõikutega

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 20-30
Fritüür
Ahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Aviko PATI PARTS 600 g
8 mini kõrvitsat või 4 keskmist kõrvitsat (pidage meeles, et kõrvitsad peaksid olema söödavad, mitte dekoratiivsed!)
200 g veisehakkliha
80 g risotto riisi
1 küüslauguküüs
2 rohelist sibulat, hakitud rõngasteks
peeneks hakitud basiilik
sool ja pipar
1 tass köögiviljapuljongit
4 sibulat

1. Lõigake sibulad pooleks, maitsestage soola ja pipraga.
2. Lõigake kõrvitsa ülemine osa koos sabaga ära ja kraapige kõrvitsast keskelt välja seemned ja viljaliha.
3. Karastage kõrvitsaid potis 3-4 minutit keeva kergelt soolase veega, seejärel keetmise lõpetamiseks viige see kaussi külma vee ja jääga.
4. Hakkige kõrvitsa viljaliha peeneks ja praadige see pannil soola ja pipraga, pange konteinerisse.
5. Ühendage hakkliha ülejäänud koostisosadega ja segage kõik hoolikalt. Täitke kõrvitsad lihaga ja katke need sabadega.
6. Pange kõrvitsad küpsetusplaadile ja valage köögiviljapuljongiga. Katke kõrvitsad küpsetuspaberi ja alumiiniumfooliumiga. Küpsetage eelsoojendatud 200-kraadini ahjus 20 minutit.
7. Selle aja möödudes eemaldage küpsetuspaber ja alumiiniumfoolium, lisage sibul ja valage keedetud kõrvitsa mahlaga.
8. Valmistage Pati Parts pakendil toodud juhendi kohaselt.

Serveerige 1-2 kõrvitsapoolikut ühe inimese kohta – võib tilgutada mõne tilga hea oliiviõliga. Lisage igale portsjonile Pati Parts  kartulilõigud ja sibulad.

Kasulik näpunäide:
Andke roale täiendav maitse ja aroom – Pati Parts kartuliosakeste asemel võite kasutada Pati Parts Tex Mex või Pati Parts Garlic kartuliosakesi.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused