Pannil praetud Rösti pannkoogid hapukoore, lõhe ja tilliga

Pannil praetud Rösti pannkoogid hapukoore, lõhe ja tilliga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 15-25
Fritüür
Ahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

1 pakk Aviko Rösti Rondjes Naturel kartulipannkooke, 750 g (4-5 tükki ühele inimesele)
1 väike viilutatud punane sibul
125 g hapukoort
100-150 g viilutatud suitsulõhet
kappareid (soolvees)
soola ja pipart
tilli

1. Valmistage Rösti kartulipannkoogid pakendil toodud juhistele kas ahjus, praepannil või fritüüris.
2. Asetage igale kartulipannkoogile supilusikatäis hapukoort. Asetage peale lõhe, kapparid, till ja mõni punase sibula rõngas.
3. Maitsestage soola ja pipraga.

Kasulik näpunäide:
Selle roa värvivariatsioonid saate ise valida – serveerige mõned kartulipannkoogid taldrikul näiteks lõhepasteediga, ülejäänud serveerige makrelli- ja tuunikalapasteediga.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused