Kartulikroketid serveeritud nelja juustukastme ja röstitud kreeka pähklitega
Aviko BACKKROKETTEN 750 g
80 g pehmet Taleggio juustu
80 g 80 g riivitud Parmigiano Reggiano KPN juustu
100 g Gorgonzola dolce juustu
80 g Emmentaleri juustu
180 g piima
sool ja pipar
peotäis röstitud nahata kreeka pähkleid
mõned oksad värsket tüümiani või salatkressi
1. Riivige Emmentaleri juustu ja pange kõrvale.
2. Lõigake Gorgonzola i Taleggio juustud väikesteks tükkideks.
3. Kuumutage potis piim madalal kuumusel. Lisage Gorgonzolę ja Taleggio juust ning segage. Lisage riivitud Emmentaleri juust ja riivitud Parmigiano Reggiano KPN juust, segage edasi. Eemaldage tulelt.
4. Maitsestage soola ja pipraga. Segage taas ja lisage paar lehte värsket tüümiani ja röstitud pähkleid.
5. Valmistage BACKKROKETTEN kartulikroketid pakendil toodud juhendi kohaselt.
Asetage portsjon kastet taldrikule – hõõruge õrnalt lusikaga. Asetage kastme peale paar kroketti ning kaunistage kõik kastme ja pähklitega ning kaunistage kressilehtedega.
Kasulik näpunäide:
Ideaalselt sobivad ka Teie lemmikjuustude muud sordid – krokette saate serveerida ka koos oma lemmikjuustukastmetega "kastmisele" :)