Sibularõngadest šašlõkk serveeritud seesamiseemnete, magushapu kastme ja värske murulauguga

Sibularõngadest šašlõkk serveeritud seesamiseemnete, magushapu kastme ja värske murulauguga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 15-20
Fritüür
Ahi
Veeganitele
Taimetoitlaste

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

450 g Aviko Onion Rings (sibularõngaid)
šašlõkivardad

Magushapu kaste:
8 spl tomatipastat
2 spl maisijahu
1 tass suhkrut
1 tass valget veiniäädikat (või meeäädikat)
2 tassi vett

Kaunistamiseks:
peotäis röstitud valgeid ja musti seesamiseemneid
murulauku
mõned kirsstomatid

Valmistage sibularõngad vastavalt pakendil toodud juhistele kas fritüüris või ahjus.

Kaste:
1. Lahustage maisijahu vees.
2. Lisage kastrulisse tomatipasta, suhkur, äädikas ja vees lahustatud maisijahu.
3. Segage pidevalt, keetke kastet 7-10 minutit.

Lükkige sibularõngad (3-4 tükki) šašlõkivarrastele, kastke kastmesse, puistake peale seesamiseemneid ja hakitud murulauku. Kaunistage pooleks lõigatud kirsstomatitega. Maitsestage soola ja pipraga.

Kasulik näpunäide:
Enne sibularõngastega täitmist võib šašlõkivardaid panna mõneks minutiks külma vette – siis on lihtsam sibularõngaid lükkida :). Samal viisil võib valmistada sibularõngašašlõkki meie Rösti minipannkookidest – see on veelgi huvitavam :)

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused