

Sibularõngadest šašlõkk serveeritud seesamiseemnete, magushapu kastme ja värske murulauguga






450 g Aviko Onion Rings (sibularõngaid)
šašlõkivardad
Magushapu kaste:
8 spl tomatipastat
2 spl maisijahu
1 tass suhkrut
1 tass valget veiniäädikat (või meeäädikat)
2 tassi vett
Kaunistamiseks:
peotäis röstitud valgeid ja musti seesamiseemneid
murulauku
mõned kirsstomatid
Valmistage sibularõngad vastavalt pakendil toodud juhistele kas fritüüris või ahjus.
Kaste:
1. Lahustage maisijahu vees.
2. Lisage kastrulisse tomatipasta, suhkur, äädikas ja vees lahustatud maisijahu.
3. Segage pidevalt, keetke kastet 7-10 minutit.
Lükkige sibularõngad (3-4 tükki) šašlõkivarrastele, kastke kastmesse, puistake peale seesamiseemneid ja hakitud murulauku. Kaunistage pooleks lõigatud kirsstomatitega. Maitsestage soola ja pipraga.
Kasulik näpunäide:
Enne sibularõngastega täitmist võib šašlõkivardaid panna mõneks minutiks külma vette – siis on lihtsam sibularõngaid lükkida :). Samal viisil võib valmistada sibularõngašašlõkki meie Rösti minipannkookidest – see on veelgi huvitavam :)