Kartulikroketid serveeritud porrusalati, porgandi, peterselli, praetud mandlite, jogurti ja värske piparmündiga

Kartulikroketid serveeritud porrusalati, porgandi, peterselli, praetud mandlite, jogurti ja värske piparmündiga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 25-35
Fritüür
Ahi

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Aviko BACKKROKETTEN 750 g
2 porrulauku (ainult valge osa, kaal: umbes 250 g)
2 porgandit (kaal: umbes 250 g)
1 sellerivars
2 supilusikatäit röstitud mandleid
kimp peterselli
1 pakend (125 g) kreeka jogurtit
sidrunimahl
3 oksakest värsket piparmünti
ekstra neitsioliiviõli
sool ja pipar

1. Ühendage kaussi õhukeselt hakitud porrulauk ja porgand (võib olla riivitud). Lisage õhukeselt tükeldatud sellerivars ja petersellilehed.
2. Praadige mandleid pannil ja viilutage pikuti.
3. Lisage kaussi jogurt, sool, pipar, purustatud piparmündilehed, sidrunimahl ja veidi oliiviõli. Segage kõik hoolikalt.
4. Valmistage Aviko BACKKROKETTEN pakendil toodud juhistele.

Asetage salati portsjon taldrikule ning pange selle peale mitu kartulikroketti. Maitsestage maitse järgi soola ja pipraga. Puistake enne serveerimist röstitud mandlitega.

Kasulik näpunäide:
Eksperimenteerige! Looge sellest roogist oma versioon – näiteks selleri asemel võite kasutada porgandit, rohelist sibulat, kreeka jogurti jne. ning MUIDUGI jagage oma retsepti meiega meie Facebooki.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused