Kartulilõigud tallekotlettide, küpsetatud sibula ja mündikastmega

Kartulilõigud tallekotlettide, küpsetatud sibula ja mündikastmega

Portsjonite arv 5
Valmistamise aeg 50
Fritüür
Ahi
Airfryer
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

kartulilõigud Aviko PATI PARTS GARLIC

Mündikaste:
75 g peeneks hakitud värsket münti, 4 g kartulitärklist, 200 ml äädikat, 200 ml vett, 75 g suhkrut

Tallekotletid:
8-10 tallekotletti, pool või teelusikatäis magusat tšillipulbrit, 1-2 purustatud küüslauguküünt, 20 ml oliiviõli, 20 ml sidrunimahla, sool ja värskelt jahvatatud pipar

Küpsetatud punased sibulad rosmariiniga:
4-5 punast sibulat (keskmised), 50-60 g võid, 4-6 rosmariinioksa

1. Valmistage Aviko kartulilõigud pakendil toodud juhendi kohaselt.
2. Mündikaste: Segage kartulitärklis poole veekogusega. Kuumutage kõiki koostisosasid väikeses potis või pannil, pidevalt segades. Lisage kartulitärklise ja vee segu ning segage hoolikalt. Jätke kaste jahtuma (mitte külmkappi).
3. Tallekotletid: Segage kausis jahvatatud tšilli, jahvatatud koriander, küüslauk, oliiviõli ja sidrunimahl. Lisage tallekotletid, määrige neid hoolikalt marinaadiga ja jätke vähemalt tunniks kaane alla. Seejärel praadige kotlette 3-4 minutit igast küljest ja maitsestage soola ja pipraga.
4. Küpsetatud punased sibulad rosmariiniga: Koorige sibul, eemaldage otsad nii, et sibul seisaks püsti. Lõigake sibula ülemisse ossa rist. Pange sibul ahjuplaadile ja pange sisselõikesse või ja pisut rosmariini. Küpsetage sibulaid ahjus temperatuuril 200°C 35-40 minutit.

Hea nõu:
Kui Teil ei ole aega, kasutage liha marineerimiseks valmis BBQ maitseainesegu või valmisglasuuri ja serveerige toit valmis tapenaadi ja lihtsa tomatikastmega.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused