Onion Rings (sibularõngad) harissa-majoga
Aviko ONION RINGS 450 g
10-12 värsket või kuivatatud tšillipipart
võibolla 1 värske või röstitud punane paprika
3 küüslauguküünt
1 teelusikatäis soola
2 teelusikatäit jahvatatud Rooma köömneid
2 teelusikatäit jahvatatud koriandrit
4 supilusikatäit oliiviõli
4 supilusikatäit majoneesi
1 kimp rohelist sibulat ja koriandrit
1. Eelkuumutage ahi 220° C-ni. Laotage Onion Rings (sibularõngad) küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetage umbes 20 minutit.
2. Vahepeal valmistage harissat. Leotage tšillit veega (olenemata sellest, kas need on värsked või kuivatatud) 30 minutit kausis veega. Pärast selle aja möödumist eemaldage tšilli / paprika seemnetest ja vartest. Koorige küüslauk ning blenderdage kõik koostisosad blenderis koos maitseainete ja soolaga. Pange purki ja kallake peale oliiviõli.
3. Kreemja kastme saamiseks segage harissa majoneesiga. Olenevalt vürtsikuse astmest, mis meile meeldib, võib lisada 1-2 spl harissat. Serveerige sibularõngaid kohe pärast küpsetamist koos kastmega, puistake peale peeneks hakitud rohelist sibulat ja koriandrit.