Kartulinäod kanatiibadega BBQ kastmes

Kartulinäod kanatiibadega BBQ kastmes

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 55
Fritüür
Ahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Aviko LACHEBEKJES
umbes 20 kanatiiba
2 supilusikatäit oliiviõli
1/2 klaasi sojakastet
2 supilusikatäit ketšupit
1 klaas mett
1-2 küüslauguküünt, peeneks hakituna või pressituna
2 supilusikatäit kartuli- või maisitärklist
sool ja pipar maitseks
kaunistuseks šalottsibul (valikuliselt)

1. Valmistage LACHEBEKJES vastavalt pakendil toodud juhistele.
2. Kuumutage ahi temperatuurini 190°C.
3. Segage potis õli, sojakaste, ketšup, mesi, küüslauk ja maisitärklis. Viige keemiseni, tehke tuli väiksemaks ja keetke väikese tulega 15 minutit.
4. Pange kanatiivad ühe kihina küpsetusplaadi või kuumakindla nõu põhja. Maitsestage soola ja pipraga. Valage kanatiibadele eelnevalt ette valmistatud kaste nii, et see kataks kõik tiivad.
5. Küpsetage hästi kuumutatud praeahjus ilma kaaneta 45 minutit või kuni kastme karamellistumiseni.
6. Pange tiivad kaussi, valage sellele ülejäänud kaste, kui seda veel alles jäi ja serveeriga kartulikujudega.

Hea nõu:
Kasutage tiibade asemel nn nuggetseid või stripse.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused