Kartulipallid spinatisalatiga

Kartulipallid spinatisalatiga

Portsjonite arv 3
Valmistamise aeg 20
Fritüür
Ahi
Pann
Gluteenivaba

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

1 pakend Aviko NOISETTES
300 g värsket spinatit
100 g šampinjone
2 šalottsibulat või 1 sibul
2 supilusikatäit peenestatud mandleid
6 peekoniviilu
1 teelusikatäit sinepit
1 supilusikatäis mett ja 1 teelusikatäis suhkrut
1 supilusikatäis veiniäädikat
sidrun

1.  Valmistage kartulipallid pakendil oleva juhise kohaselt.
2. Peske ja nõrutage spinatid. Rebige spinatid tükkideks.
3. Lõigake šampinjonid paksude viiludena.
4. Hakkige peeneks šalottsibulad või sibulad
5. Lõigake peekoniribad ja hautage kuival pannil.
6. Segage kokku salatinõus spinat, mandlid, šampinjonid, sibulad ja peekon.
7. Valmistage kaste eraldi nõus: segage sinep meega, äädika ja poole sidruni mahlaga.
8. Valage salat kastmega üle ja segage.
9. Kaunistuseks kasutage ülejäänud sidruniviile.
10. Serveerige koos kartulipallidega.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused