Kartulinäod koduse ketšupiga

Kartulinäod koduse ketšupiga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 60
Ahi

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

2 pakendit kartulinägusid Aviko LACHEBEKJES

Ketšup:
500 g tomatipüreed
2 punast sibulat
½ koorimata õuna
½ klaasi õunaäädikat
1 supilusikatäis pruuni suhkrut
muskaatpähkel, värkse ingver, magus paprika
Worcestershire kaste
oliiviõli

Näod:
Valmistage vastavalt pakendil toodud nõuandele.

Ketšup:
1. Lõigake sibul väikesteks tükkideks ja praadige suurel panni, lisades kolm supilusikatäit oliiviõli.
2. Lisage väikesteks tükkideks tükeldatud õun ja keetke 3-4 minutit. Seejärel lisage õunaäädikas, riivitud ingver vastavalt maitsele, mskaatpähkel ja magus paprika, paar tilka Worcestershire kastet ja veidi soola.
3. Segage hoolikalt ja keetke 1 tunni.
4. Võtke ketšup tulelt, segage mikseriga ja sõeluge nii, et segu oleks ühtlane.
5. Serveerige kartulinägudega.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused