![](https://aviko.ee/system/cache/img/6a-www-ee-4vb6kftkih90.png)
![Steik Mehhiko stiilis friikartulitega Aviko Steak Fries](https://aviko.ee/system/cache/img/1640x770pom-plus-steakhouse-tbone-1a-2q188u7k8d00.jpg)
Steik Mehhiko stiilis friikartulitega Aviko Steak Fries
![Portsjonite arv Portsjonite arv](https://aviko.ee/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Valmistamise aeg Valmistamise aeg](https://aviko.ee/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Fritüür Fritüür](https://aviko.ee/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Ahi Ahi](https://aviko.ee/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Pann Pann](https://aviko.ee/system/themes/aviko/img/icons/patelnia.png)
![Gluteenivaba Gluteenivaba](https://aviko.ee/system/themes/aviko/img/icons/bez-glutenu.png)
Koostisosad
Aviko STEAK FRIES
praadimiseks õli või oliiviõli
steik T-bone (4 tk.)
maitsestamiseks mehhiko maitseainesegu
kaunistuseks salat ja/või kokteiltomatid
Retsepti
1. Puistake steikidele maitseainesegu ja jäta nad pooleks tunniks marineerima.
2. Valmistage friikartulid Steak House pakendil toodud juhendid kohaselt.
3. Praadige steiki eelistatud küpsetusastmeni – nad võivad olla verised, kergelt, keskmiselt või hästi küpsed.
4. Serveerige kaunistatud salatiga või kokteiltomatitega.
Hea nõu:
Toitu võib serveerida mitme valikulise kastmega.