Kebab paksude Steak Fries friikartulitega
Aviko STEAK FRIES
50 g eelnevalt ette valmistatud kuskussi
500 g veise hakkliha
5 g hakitud koriandrit
100 ml kreeka naturaalset jogurtit
pool või terve sibul, väikesteks tükkideks lõigatuna
15-20 g peeneks hakitud peterselli
praadimiseks õli või oliiviõli
8-10 kebabi- või küpsetusvarrast
1. Lisage hakklihale kuskussi, koriandrit ja maitsestage soola ja pipraga.
2. Jagage segu 8-10 portsjoniks ja vormi nendest piklikud kebabid.
3. Praadige neid pannil 7-9 minutit, pöörates neid tihti ni, et nad pruunistuksid ja praeksid läbi igast küljest.
4. Segage jogurt sibulaga ja peterselliga ühtlaseks dipiks.
5. Valmistage friikartulid vastavalt pakendil toodud juhendile ja serveerige koos kebabite, dipi ja näiteks rohelise salatiga.
Hea nõu:
Valmistage kebabid, kasutades tallehakkliha ja serveerige koduste Mama's Fries friikartulitega.