Krõbe kana praetud köögiviljade ja rosmariiniga serveeritud koos Pati Parts Garlic kartulilõikutega
Aviko PATI PARTS GARLIC 600 g
1 terve kana (umbes 2 kg)
paar oksakest värsket rosmariini (või kuivmaitseaine)
paar värsket salveilehte (või kuivmaitseaine)
4 küüslauguküünt
3 sibulat
100 g võid
ekstra neitsioliiviõli
sool ja pipar
1 punane pipar
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 puhmik-õlikõrvits
Köögiviljad:
1. Lõigake pipar ribadeks. Lõigake puhmik-õlikõrvits viiludeks ja mõlemad sibulad pooleks. Maitsestage soola, pipra ja rosmariiniga ja pange kõrvale.
Kana:
1. Kombineerige kausis õhukeselt hakitud rosmariinilehed, salvei, sool, pipar ja oliiviõli. Konsistents peaks olema paks ja kreemjas.
2. Hõõruge saadud marinaad igast küljest kanasse. Pange või ja kooritud sibul kana sisse.
3. Siduge kana köögi nööriga kinni, et see küpsemise ajal laiali ei läheks.
4. Pange õlitatud küpsetusplaadile (sobib ka suur kuumuskindel nõu!). Pidage meeles, et iga kana kilogramm nõuab 1,5 tundi küpsetamist.
5. Küpsetage kana eelsoojendatud ahjus 220 kraadi juures umbes 35 minutit madalaimal tasemel. Seejärel avage uks ja valage küpsetamisel saadud kaste kana peale. Katke alumiiniumfooliumiga. Sulgege ahi ja jätkake küpsetamist veel 1,5 tundi 220 ° C juures.
6. Selle aja möödudes pange kana keskmisele tasemele, eemaldage alumiiniumfoolium, lisage lõigatud köögiviljad ja valage küpsetamise ajal saadud kastmega.
7. Pärast küpsetamist lülitage sisse grillfunktsioon ja röstige kana krõbedaks.
8. Valmistage Aviko PATI PARTS GARLIC Küüslauguga kartulilõigud pakendil toodud juhendi kohaselt.
Serveerige roog, mida laual jagatakse – kana eraldi taldrikul koos köögiviljadega ning kartulilõigud maitseainetega. HEAD ISU!
Kasulik näpunäide:
Kas Teil pole aega? Ostke siis valmis küpsetatud kana – siis kulub köögiviljade, lisandite ja kartuliosakeste valmistamiseks 20–30 minutit! Pidage meeles, et saate asendada kartuliosakesi teravama versiooniga – proovige Pati Part Tex Mex teravate maitseainetega versioonis.