Küpsetatud lillkapsas kaneeli, grillitud halloumi juustu ning piima- ja võikartulipudruga
Aviko Mashed Potato 750 g
1 suur lillkapsas
Kreem:
2 teelusikatäit kaneelipulbrit
½ teelusikatäit muskaatpähklit
näputäis köömneid
magus pipar
1 supilusikatäis tahini
sool ja pipar
ekstra neitsioliiviõli
võibolla veidi vett
Selle peale:
4 viilu halloumi juustu
Lillkapsas:
1. Koorige lillkapsas ja lõigake väikesteks tükkideks, et need ei mureneks.
2. Asetage lillkapsatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
3. Segage kausis maitseained ja valage need lillkapsale. Seejärel katke see küpsetuspaberi ja alumiiniumfooliumiga ning küpsetage eelsoojendatud praeahjus 200 kraadi juures 30 minutit.
4. Selle aja möödudes eemaldage küpsetuspaber ja foolium ning küpsetage veel 10 minutit kuldpruuniks.
Halloumi juust:
1. Lõigake juust umbes 1 cm paksusteks viiludeks.
2. Praadige kuumal pannil vähese oliiviõliga umbes 1 minut mõlemalt poolt.
Valmistage Aviko kartulipuder piima ja võiga pakendil toodud juhendi kohaselt.
Asetage suur portsjon kartuliputru taldrikule – niristage peale veidi oliiviõli. Pange läheduses portsjon lillkapsa (maitsestage maitse järgi) ja 1-2 viilu grillitud halloumi juustu.
Kasulik näpunäide:
Proovige meie teisi kartuliputre – spinati või porgandiga kartuliputru!