Küpsetatud seakoot hapukapsa ja friikartulitega Mama's Fries
Aviko MAMA'S FRIES
Küpsetatud seakoot:
5 seakooti (300-400 g / tk), 500 ml vett, 15 g värsket, peeneks hakitud küüslauku, pool sidrunit, 5 g rosmariini, 3 g värskelt jahvatatud musta pipart, 50 g jämedateralist meresoola, 125 ml õlu, 8 supilusikatäit jahu, 25 g mett
Salat hapukapsast:
500 g hapukapsast, 125 g marinaadist nõrutatud musta oliivi, 125 g grillitud punase paprika viilu, ribadeks lõigatult, 5 g jämedalt riivitud parmesani juustu, 12 ml oliiviõli, 12 ml mett, sool ja pipar
1. Sega küüslauk, sidrun, rosmariin, pipar ja sool suures kausis või potis.
2. Pange sealiha marinaadi ja lisage vett nii palju, et see kataks koodid. Marineerige jahedas kohas terve öö.
3. Võtke liha marinaadist ja pange kuumutatud (160-180°C) praeahju ja praadige 1-1,5 tundi.
4. Segage õlu kausis nisu ja meega.
5. Suurendage ahju temperatuuri 225°C ja küpsetage 20-30 minutit, kuni liha on krõbe ja küpse. Valage lihale küpsetamise käigus mitu korda peale õlusegu.
6. Segage hapukapsas hoolikalt oliivide, pipra, parmasani, oliiviõli ja meega.
7. Valmistage friikartulid Mama's Fries pakendil toodud juhiste kohaselt.
8. Pange friikartulid koos koodi ja kapsaga piklikule taldrikule, kaunistage ja maitsestage värskete ürtidega.