Pannil praetud Rösti kartulipannkoogid serveeritud Sitsiilia caponataga

Pannil praetud Rösti kartulipannkoogid serveeritud Sitsiilia caponataga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 20-35
Fritüür
Ahi
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

1 pakk Aviko Rösti Rondjes Naturel kartulipannkooke, 750 g (4-5 tükki ühele inimesele)
2 paprikat
2-3 kartulit
2 baklažaani
2 varssellerit
30 g männiseemneid
30 g kappareid
peotäis musti oliive
300 g kirsstomateid
½ tassi äädikat
2 tl suhkrut
ekstra neitsioliiviõli
basiilikut
soola

Valmistage Rösti kartulipannkoogid pakendil toodud juhistele kas ahjus, praepannil või fritüüris.

Caponata – see on magushapu baklažaanihautis sibula, tomati, oliivide, kapparite ja värske basiilikuga.
1. Peske köögiviljad. Koorige kartulid ja lõigake need kuubikuteks. Peske paprika, eemaldage seemneid ja lõigake ribadeks. Peske baklažaanid ja lõigake kuubikuteks.
2. Kuumutage pannil õli ja praadige kartulid.
3. Praadige paprikad eraldi pannil. Kui paprikad on praetud, võite samal pannil praadida baklažaani.
4. Samal ajal lõigake sibul ja seller kuubikuteks.
5. Kuumutage potis õli, lisage sibul ja seller ning praadige, kuni sibul muutub klaasjaks. Seejärel lisage kuubikuteks lõigatud tomatid, kapparid ja männiseemned. Maitsestage soolaga, segage ja tõstke kõrvale.
6. Kui köögiviljad on pruunistunud, asetage need köögipaberile ja nõrutage liigne rasv, seejärel lisage need tomatitega potti.
7. Keerake pisut kuumust juurde ja segage.
8. Lahustage suhkur äädika sees ja lisage potti. Keetke veel 2 minutit.

Serveerige taldrikul portsjon caponatat koos kuumade kartulipannkookidega (4-5 tükki inimese kohta).

Kasulik näpunäide:
Kaunistage roog värskete basiilikulehtedega, maitsestage soola ja pipraga ning piserdage mõni tilk head oliiviõli. Head isu!

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused